Cégbemutató
Tisztelt Látogató!

Társaságunkat azzal a szándékkal alapítottuk, hogy alternatívát kínálhassunk az egészségügyi biztosítások (mozgóőrség, gyalogőrség), betegszállítás terén, a kulturális és sportrendezvények megrendelőinek. Megszervezzük rendezvények, sportesemények, fesztiválok, koncertek egészségügyi biztosítását mozgóőrség, gyalogőrség, orvosi ügyelet formájában a mindenkori törvényi előírásoknak megfelelően (5/2006 (II. 7.) EüM. rendelet). Az egészségügyi biztosítást megfelelő technikai eszközökkel, kiváló szakmai háttérrel, gyakorlattal rendelkező mentőorvosok, mentőtisztek, mentőápolók és mentőgépkocsi vezetők végzik. Az esetkocsi általános felszerelése: EKG, defibrillátor, lélegeztetés és légút-biztosítás eszközei, speciális égési kötszerek, vákuummatrac, gerinchordágy, leszívó-pumpa.A mentőgépkocsiban minden egyéb olyan mentési eszköz, gyógyszer, kötszer és törésrögzítő, illetve az újraélesztéshez szükséges orvosi felszerelés is rendelkezésre áll, amely egyszerre akár több beteg ellátásához is elegendő."

Cégünket az Országos Mentőszolgálatnál főállásban dolgozó mentősök alapították akik jelenleg is aktívan dolgoznak a sikeres működésért.
Cégünkben szakképzett mentő ápolók, mentőtisztek, mentő orvosok dolgoznak akik nap mint nap az életben is ezt a munkát végzik.
Fő tevékenységünk az "Egyéb Humán Egészségügyi Tevékenység" besorolásba tartozik.

  • Rendezvények egészségügyi biztosítása: rendezvények és sportesemények egészségügyi biztosításával 5/2006 (II.7) EüM rendelet szerinti mozgóőrség, gyalogőrség
  • Betegszállítás: Betegszállítással térítés ellenében belföldi és külföldi szállítás
  • Elsősegélynyújtás-oktatás: magánszemélyeknek és cégeknek. Csecsemő és gyermek újraélesztés oktatása szülők számára. Cégeknek (munkahelyi) kötelező oktatások!
  • Idősek otthonába ápolói feladatok ellátásaKristóf László                                                                               

Ügyvezető Igazgató/Mozgóőrségi Koordinátor                            
+36-20/805-20-28                                                                          


                                           Adószám: 14190173-2-13 
                                                                                                       Cégjegyzék szám: 13-09-117720

E-mail:
keszenletimento@outlook.hu
keszenletimentok@outlook.hu